餐廳: 羊滋味
資訊:

🎀太子。全年供應藥膳滋補滋味羊腩煲🐑🎀🪄店名* #羊滋味🔮地址* 太子界限街20號地舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$457 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_太子剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_蒙古菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵終於比我搵到身邊系有朋友同我一樣中意食羊😋今次去左太子呢間幾出名既羊肉專門店 炎炎夏日都走去食羊腩煲 應該我地系佔少數人😂😂一入到舖頭已經聞到超香既藥膳味道 就知道一定超補😍舖頭裝修就比較簡約 整體都坐得幾舒服 而且都keep住好多人黎食😆🍽️食物質素🍽️呢一間羊肉專門店選擇好豐富 除左有普通既湯飯,湯麵,麻辣燙選擇可以適合一人簡單食用外 仲有各式各樣滋補羊肉食品 例如羊腩煲,羊蝎子煲,石燒羊肉,羊排等等 全部都係好地道既東北蒙古菜😋中意食羊既真係唔好錯過啊😍👀評分💖💖💖💖💖🪄枝竹羊肉煲(細) $338➕加單➕🪄出前一丁$15🪄生羊肉餃$48我對呢個枝竹羊肉煲真係超贊賞😍因為我地得兩個人 所以叫左個細既開心share 味道十分正啊😍一上煲已經聞到陣陣羊肉香味 大火滾後一打開蓋 見到真
🎀太子。全年供應藥膳滋補滋味羊腩煲🐑🎀

🪄店名* #羊滋味
🔮地址* 太子界限街20號地舖🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$457 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🪄枝竹羊肉煲(細) $338
➕加單➕
🪄出前一丁$15
🪄生羊肉餃$48
我對呢個枝竹羊肉煲真係超贊賞😍因為我地得兩個人 所以叫左個細既開心share 味道十分正啊😍一上煲已經聞到陣陣羊肉香味 大火滾後一打開蓋 見到真係流曬口水 入面既料都係超足 羊腩大舊又肥美 羊肉皮系做到爽脆彈牙 少許脂肪連肉好有口感 湯汁完美滲入肉到超滋味😋😋佢地羊肉無咩騷味 另外蘿蔔清甜無渣 支竹都完美吸入湯汁✨另外鍋內仲有竹筍,馬蹄,冬菇 所以都超夠飽!
我地另外再加多個邪惡既出前一丁做主食 佢可以完美索曬羊肉汁精華 超級正😍而羊肉餃子如果餡料再飽滿啲會更好食😙

👀評分💖💖💖💖💖
🪄可樂 $16/2
估唔到實店既飲品可以甘平價😍竟然$8一罐可樂 值得讚賞👍

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️