2024-07-03 220 瀏覽
兩個人晚飯時間咁啱經過 ,見佢話喺名廚開既,有加入左法式料理,睇完menu就入去試下。入到去得嗰兩三枱客, 心諗會唔會中伏。。結果,真係換嚟失望。 店員冇招呼,淨係企埋一邊掛住成班吹水, 掉低個menu就行咗去,問多幾個問題都好唔耐煩咁。都算,呢個價錢以為味道一定唔會差,點知啲熱食煮出嚟係唔熱嘅🤦🏻‍♂️ 炸嘅嘢食都可以變做唔熱,都係第一次見 究竟要炸咗幾耐 先可以擺到咁嘅溫度味道偏淡同油膩,冇越南風味, 應該有嘅越南清新風味又無,但又食唔出有咩法國特色加左入去。最後兩個人埋單嘅價錢,出面有大把更好既選擇。間餐廳仲送啲咩優惠券去吸引客下次再去。。。返到去我地兩個人食完都肚屙🤦🏻‍♂️真係不了無下次😅
入到去得嗰兩三枱客, 心諗會唔會中伏。。