2024-11-09
聽朋友介紹呢間位於佐敦嘅鍋霸,餐廳的吃到飽套餐真係唔可以錯過! 😍今日我要了藥膳養生花膠雞鍋同藥膳竹笙雜菌鍋鴛鴦鍋,兩者都超夠味,滋補又養身!🍲✨Prime Grade 牛肩胛肉,好嫩滑,味道香甜,真係食到好滿足!🥩 同埋西班牙無激素豬肉片,真係又滑又嫩,冇激素健康之選!🐷唔好唔記得試台灣鴨血,非常有口感,配合其他材料真係無敵!🍲😋 而八吋長蟹棒都好值得推介,蟹肉飽滿,吃一口就停唔到!🦀鮮淮山、白蘿蔔、雜菇拼盤都係鍋中必備,提升整體口感同味道,仲有蜂巢豆腐,彈牙入味,大家一定要試下!🍄鮮莴筍同羽衣甘藍, 都係火鍋底好搭配,脆口又清新。🥦 鹽酥雞同花枝丸,每枱都送一客,炸得金黃脆口,加上四款獨特嘅shake shake粉:芝士🧀、香辣🌶️海苔和梅子,任你選擇,真係好好味!🍗🍤飲品方面,你可以選擇多款汽水,烏龍茶,另外還有自家製冷泡茶、黑糖冬瓜檸檬茶同烏梅山楂茶等,超解渴!🥤最後,唔可以錯過甜品,每人一杯雪糕🍦,可以揀Haagen-Dazs、Movenpick同Dreyer’s,食完甜蜜收工!真係好滿足嘅一餐,無論係餐廳嘅環境,食物的新鮮度,味道,侍應的服務態度,都非常高質素。🤤🎉鍋霸吃到飽
鮮莴筍同羽衣甘藍, 都係火鍋底好搭配,脆口又清新。🥦
鍋霸吃到飽台式養生火鍋
地址
旺角彌敦道601號創興廣場4樓
#佐敦莊士倫敦廣場 #鍋霸 #吃到飽 #火鍋 #藥饍 #養生火鍋放題 #足料火鍋 #台式 #古早味 #鍋霸吃到飽台式養生火鍋 #放題 #香港 #相機食先 #打邊爐 #佐敦 #佐敦美食