2024-12-17
去滾 (銅鑼灣)地址:登龍街1-29號金朝陽中心二期 - Midtown 27樓銅鑼灣霓虹燈打卡牆,有晒台式午市套餐同高質晚市火鍋既餐廳😍😍都係朋友介紹我黎,非常適合一大班人打邊爐既地方,坐得夠舒服😍雖然今次得2個人黎食,點既款式唔多,但勝在每一樣都好好味😋😋最欣賞係佢既甜品爆爆豬仙草凍!超大碗!食完打邊爐咁多肉,最後食返個咁清新既甜品,正!😋魚皮餃魚皮餃外皮薄韌,餡料鮮美,香氣四溢。每一口都帶有海鮮的鮮甜😊蔬菜拼盤分別係唐生菜、豆苗,娃娃菜其實$98有3款係相當唔錯!唔同款式既蔬菜都食到,非常推薦!蔬菜係夠新鮮既!雜果味爆爆豬仙草凍必點之物!!大大碗,好啱打完邊爐,一大班朋友食😍伊府麵 伊府麵口感滑嫩,湯頭濃郁,唔好睇佢份量少,一放落水,發脹得好快,好飽肚!美國頂級靚肥牛超正既靚肥牛,口感好,脂肪同肉既比例啱啱好黑毛豬豚肉口感好好既豬豚肉,一啲都唔會覺得韌芫荽皮蛋滑豆腐湯芫荽皮蛋滑豆腐湯清爽可口,豆腐滑嫩,皮蛋香濃,湯頭鮮美😋😋
魚皮餃
蔬菜拼盤
分別係唐生菜、豆苗,娃娃菜
雜果味爆爆豬仙草凍
必點之物!!大大碗,好啱打完邊爐,一大班朋友食😍
伊府麵
美國頂級靚肥牛
超正既靚肥牛,口感好,脂肪同肉既比例啱啱好
黑毛豬豚肉
口感好好既豬豚肉,一啲都唔會覺得韌
芫荽皮蛋滑豆腐湯
芫荽皮蛋滑豆腐湯清爽可口,豆腐滑嫩,皮蛋香濃,湯頭鮮美😋😋