2020-09-13 613 瀏覽
期眾期待飲茶😋經同事先知道大公館,仲要而家唔駛會員都入得去飲!✌🏻人一世物一世,點都要試!我提早一個星期訂位,今次好有細個阿爸阿媽星期日帶去飲茶興奮🥰既感覺!服務來講,好好,因為我臨時加左人(因為政府限制令放寬),我提早一個鐘打去,佢哋好好幫我安排到枱!我屋企人話呢度有以前酒樓服務水準,隨時搵到人,會主動加水💦💦細心問你甜品後上好唔好👍🏻佢哋個個都好好笑容食物:乳鴿:醃得好入味,咬落去唔會好油,肉好嫩,皮好脆,夠熱,唔點野好食👍🏻黑毛豬咸水角:🐷🐷外形又可愛🥰加上外皮脆入面軟滑,唔痴牙,連老人家都話好食箭豬叉燒包🦔呢個好有驚喜,底煎到好脆,但上面又鬆軟,餡分量剛好,咬落好分明!芝麻卷:我初初諗應該同出面無咩分別,點知係好大分別,食得出芝麻好磨得好幼滑,好香,好似食緊好滑凍豬腸粉咁,唔駛咬架自己滑落喉嚨😍😩諗住去試魚餃,點知話今期無雖然係比一般貴少少🤏,但我覺得性價比高,值得試下👍🏻
期眾期待飲茶😋
經同事先知道大公館,仲要而家唔駛會員都入得去飲!✌🏻
人一世物一世,點都要試!

食物:

😩諗住去試魚餃,點知話今期無

雖然係比一般貴少少🤏,但我覺得性價比高,值得試下👍🏻
千層馬拉糕
懷舊芝麻卷
黑毛豬咸水角
叉燒包
蝦多士
2020-09-12
$300 (早餐)
千層馬拉糕
懷舊芝麻卷