2023-08-05
之前朋友帶我嚟呢間Pizza店食,我覺得好好食,所以今日帶埋屋企人一齊食。佢雖然喺銅鑼灣,不過喺時代廣場後面,地點唔係好方便,但都成日滿座。喺門口就見到燒Pizza個窯爐,好吸睛,視覺上已經覺得好食。呢度嘅Pizza係可以兩個味道夾一個的,但就收貴那款錢,所以你自己留意吓喇😉。餅底唔係好厚,但又唔係薄如餅乾那種,我好鍾意❤️🍕My Parma (左) $258 + 🍕Summer Of Love 1967 (右) $238➡️My Parma:Parma ham真係唔講得少,好重手、好多,配埋個餅底食一流,我屋企人非常之like👍🏻➡️Summer Of Love:新鮮菠蘿好多汁、好新鮮,配埋火腿、肉腸剛剛好,個批立時冇咁乾、濕濕哋,好fresh😋🍕Crazy Cheese (左) $238 + 🍕Pepperoni Super Saiyan (右) $238➡️Crazy Cheese:呢個為咗滿足小朋而點的,唔知點解小朋友咁鍾意食芝士,不過又係好重手,多到有拉絲效果,得👍🏻➡️Pepperoni Super Saiyan:呢個有私心,我好鍾意美式浴場,我覺得好夾Pizza味道,係大人口味,個
➡️Pepperoni Super Saiyan:呢個有私心,我好鍾意美式浴場,我覺得好夾Pizza味道,係大人口味,個餅底燶燶地,好香👍🏻