2024-04-12 258 瀏覽
喺IG見到Reels介紹呢間餐廳,俾IG影果個海膽意粉吸引到,所以就book咗佢同朋友一齊食!估佢唔到,個舖喺旺角,其實唔會太有expectation,最後啲嘢真係好好食,當日仲有live band,好有氣氛,最重要係,啲服務真係好好,我哋幾個朋友都係想搵間餐廳坐低食吓嘢傾吓偈,佢每一個侍應買來無論上菜、定係斟水,都會揀啱時候,盡量唔阻礙我哋,呢樣真係好加分!當日我哋係嗌咗Tasting Menu, 有晒前菜、湯、主菜、甜品同埋嘢飲,當日做緊888兩位,仲有OpenRice八折,性價比非常之高。根據侍應所講,佢哋有藍帶廚師同米芝蓮一星嘅廚師,食得出所有嘢都好好食,同埋好俾心機去煮,每上一道菜都同我哋介紹返嗰度係咩菜,等我哋知我哋食緊啲咩。會推介朋友去食。餐廳環境方便,啲枱唔會放得太密,坐得都舒適嘅。不過因為佢係open kitchen,所以間唔中都會有油煙味,呢樣係我唯一唔鍾意嘅地方。我哋當日仲有朋友生日, book枱嗰時都冇特別講,但係當我哋上甜品嘅時候有同佢講過一聲,侍應好好請壽星女咁坐杯酒。當日嘅侍應係好好客,如果你想同佢講嘢佢會好welcome咁同你傾,但係如果佢覺得阻住你佢自

我哋當日仲有朋友生日, book枱嗰時都冇特別講,但係當我哋上甜品嘅時候有同佢講過一聲,侍應好好請壽星女咁坐杯酒。當日嘅侍應係好好客,如果你想同佢講嘢佢會好welcome咁同你傾,但係如果佢覺得阻住你佢自己會行開。
海膽意粉
宵夜