2017-05-03 166 瀏覽
好耐之前係某大台介紹過依家餐廳,終於有機會來試試⋯餐廳佈置同食物都好有日本餐廳feel,仲有好多海鮮選擇。剌身七盛好有份量,店長推介我地食依個拼盤,因為非常超值,又Toro又海膽,帶子大大隻蟹殼味噌甲羅燒服務員會將鵪鶉蛋,蟹子攪混,放在爐上燒。蟹糕好香甜好滑,加上有蟹子,咬嘅時候有少少脆卜卜。揸住隻小匙羹食,好似食雪糕咁樣,好快樂😂炎丸活貝大盛👇🏻個海鮮拼盤嘅海鮮非常新鮮,有蠔,扇貝,蜆同鮑魚,一d都唔馬虎。上枱嘅時候啲鮑魚仲郁緊😱因為海鮮仲有海水味,燒完食更令鮮味提升了很多👍🏻雪場蟹磯燒,燒熟后,香噴噴,蟹肉完全離殻,肉質鮮嫩爽口,非常正😋三文魚中卷,其實係加強版嘅加洲卷,面層加了三文魚,特別嘅地方係食得出材料用真正蟹肉。加上用鐡腳牛油果,係無得輸嘅配搭😊冷烏冬就比較普通,不過不失😁
好耐之前係某大台介紹過依家餐廳,終於有機會來試試⋯

餐廳佈置同食物都好有日本餐廳feel,仲有好多海鮮選擇。

刺身七盛

雪場蟹磯燒

三文魚中卷

冷烏冬就比較普通,不過不失😁
冷烏冬

刺身七盛