2024-09-17 192 瀏覽
📍Bunny Churros (葵涌廣場2F)🍨Combo Set(Churros + Gelato)今日偶然逛葵涌廣場2樓經過呢間Bunny Churros,睇到個set自由搭配幾吸引,就買咗一set來試下。有多款口味可以自由搭配,我選咗海鹽焦糖醬 & 開心果gelato。唔知大家有冇試某一間很出名的Churros, 我覺得呢間嘅churros同嗰間有得一比!啱炸出來外脆內軟的口感,整體更鬆軟,配上海鹽焦糖醬,真係一絕吖😭一吃一個停不下來!另外gelato選了開心果味,開心果味好濃郁,甜度都係啱啱好~店員好細心,挖gelato的時候,底下也有裹著開心果碎碎,表面亦有好多開心果碎碎,所以食至最後一啖都有開心果碎碎,開心果愛好者狂喜🥰如果大家有去嗰邊,不妨都去試下bunny churros~
📍Bunny Churros (葵涌廣場2F)
🍨Combo Set(Churros + Gelato)