2014-12-19 2823 瀏覽
呢一日,得反12度,甘鬼凍.最岩緊系去打邊爐啦!同一班同事1齊提早過冬,去左呢間到食,太好了!哈哈首先呢,有D小食提供啦呢個花生真系好正加,因為系有D辣加!中2食辣既朋友仔,一定要試啦! 哈哈.岩晒我同咪呢,叫左個炸皮蛋,我甘大過女都未食過炸既皮蛋! 個口感好得加!  咬落去,出面好有彈性,好像魚蛋口感,超彈! 跟住呢,入面又有好香既皮蛋味,口感一流 食完小食,系時侯入正題啦!我地叫左好多好多既野食,哈哈首先,來左個象拔蚌,超正阿!!好鮮甜阿!!我地食到停吾到口!好鮮美阿識食既朋友,一定要叫呢1個  之後仲叫左吾同既野食...呢幾個都好新鮮加,好肥美的蠔,超大隻,個外型仲要好有美感 哈哈,D蝦都好掂!哈哈哈  又系超大隻同好鮮甜,影吾次相,D蝦就己經比人煮左 不過真心,平時我吾系甘中2食蝦加咋,不過今次叫比人叫下試下食,因為好好味,甘我就試下啦,點知,真系好味喔, 吾洗加調味料都覺好鮮甜,肉質好有彈性TIM!  講真,,呢間邊爐既野,真系好新鮮!!一定要來試下!哈哈另外,打邊爐點可以吾叫肥牛呢D加! 拿, 我地就叫左肥牛, 牛粒啦~ 兩者都好肥美,D肥牛系好足料,好厚身加!吾像出面既火
呢一日,得反12度,甘鬼凍.最岩緊系去打邊爐啦!

同一班同事1齊提早過冬,去左呢間到食,太好了!哈哈

首先呢,有D小食提供啦

黃金炸皮蛋
食完小食,系時侯入正題啦!
我地叫左好多好多既野食,哈哈
識食既朋友,一定要叫呢1個

象拔蚌
 哈哈,
另外,打邊爐點可以吾叫肥牛呢D加! 拿, 我地就叫左肥牛, 牛粒啦~ 兩者都好肥美,D肥牛系好足料,好厚身加!吾像出面既火爐店,甘簿,好正阿!!
炸魚皮當然吾少得啦!哈哈! 一樣好正,因為呢到既炸魚皮系超大條,好大份加!正!!!!同咪浸左幾秒後,咬落去都系好鬆碎,最愛食炸魚皮
最後...再介紹咪呢丸D比大家....牛肉芝士丸..入面系有流心芝士加!!正!!!!!呢個真系好正!!其實呢間好多野都好正.....哈哈...介紹吾晒...不過本人覺得呢間大家真系可以去試下加!
2014-12-17