2022-05-10 50 瀏覽
🥘🍲🍜🥟金鶴拉麵呢一間超出名,嗰日專程去試,果然冇令我失望🥰。極濃雞白湯拉麵 lunch set $138一攞上嚟我俾佢個size震撼到!超級大!最新奇嘅喺上面嗰啲好似藝術品咁嘅嘢,原來係炸茄子🍆一啲都唔油膩,反而好爽脆,超級鍾意呢樣嘢!個湯真係好濃郁,啱晒我呢啲重口味!面嘅口感亦都好彈牙,半熟蛋,叉燒都好好食。呢個餐仲包三件炸雞同埋一罐嘢飲,多到食唔晒呀!非常推薦價錢:$138地址:金鶴拉麵 (閩街) (佐敦)佐敦閩街3號地舖金鶴拉麵 (九龍城道) (土瓜灣)土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B舖金鶴拉麵 (蜆殼街) (天后)天后炮台山蜆殼街6-16號寶榮大廈地下E號舖金鶴拉麵 (荷李活道) (中環)中環荷李活道39號地舖#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #whattoeatinhk #hkeat #eathk #
🥘🍲🍜🥟

金鶴拉麵
極濃雞白湯拉麵

呢一間超出名,嗰日專程去試,果然冇令我失望🥰

。極濃雞白湯拉麵 lunch set $138

呢個餐仲包三件炸雞同埋一罐嘢飲,多到食唔晒呀!

非常推薦

價錢:$138
地址:
金鶴拉麵 (閩街) (佐敦)
佐敦閩街3號地舖

金鶴拉麵 (九龍城道) (土瓜灣)
土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B舖

金鶴拉麵 (蜆殼街) (天后)
天后炮台山蜆殼街6-16號寶榮大廈地下E號舖

金鶴拉麵 (荷李活道) (中環)
中環荷李活道39號地舖

#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #whattoeatinhk #hkeat #eathk #hkcafe #cafehk #desserthk #香港美食 #香港好去處 #美食 #美食日記 #美食推薦 #美食達人 #好食 #食好西 #拉麵 #ramen
極濃雞白湯拉麵