2022-12-13 53 瀏覽
人生必需用美食填滿的,同老公仔去完staycation順便食埋附近間喜記避風塘炒辣蟹,為我哋完美嘅假期畫上句號❤️嚟得呢度點可以唔試下佢地既招牌避風塘炒辣蟹,蒜蓉炸到勁香甘黎炒啲蟹,好難唔好食喎😋蟹肉好新鮮同嫩滑,爽哂啲味,一碟都唔係好夠食🤣椒鹽九肚魚拼白飯魚🤩🤩🤩炸皮又薄,魚肉好滑!好滑!嗰一啖唔使點咬就吞左啦😋😋暫時得呢間係有咁嘅口感,未搵到有其他可以代替到😏😏😏香脆可口,點上調味料,更惹味🐒招牌醉鮑魚賣相與味道都無得輸,食落好有酒味,切開幾易入口 呢樣值得一讚嘅👍🏽豉椒炒蜆有肉食,有鑊氣又好味😋粒粒都無沙😆招牌蟹油炒麵當中麵質地適中,少少蟹味香,食落惹味可口,食唔停口!整體環境都好乾淨,嘢食熱辣辣又好快送到。其實睇個menu真係咩都想試,下次一班人去叫多D餸一齊食,再啤啤佢一定會好爽!🍻