餐廳: 勇記海南雞
資訊:

2022-12-25 409 瀏覽
要排一粒鐘外賣既海南雞飯 🥶🥶究竟人生有幾多個鐘(仲要係lunch hour ) 俾人類咁排法⋯⋯⋯位於上環,聽聞要食就要排一粒鐘倒,佢地三四點就收工,因為賣晒。咁鬼誇張!😨😳因為有同事排緊,就搭單😊🙏好奇食下有幾驚艷🤪😋椰子🥥湯出色 😍雞很嫩滑,有雞味😂油飯有小薑黃味 🍚 (可多啲)配有秘製醬汁,撈飯同撈雞都是出色的🤗67 蚊外賣,的確是小驚艷好食的。😋上網睇番先知原來係前君悅酒店廚師主理,唔怪得係有水準。但要排一個鐘,真心不了 🤧😵‍💫 未驚天地 泣鬼神令我胃高潮到去排一個鐘。😥
要排一粒鐘外賣既海南雞飯 🥶🥶

咁鬼誇張!😨😳
因為有同事排緊,就搭單😊🙏
好奇食下有幾驚艷🤪😋

椰子🥥湯出色 😍
雞很嫩滑,有雞味😂
油飯有小薑黃味 🍚 (可多啲)
配有秘製醬汁,撈飯同撈雞都是出色的🤗

67 蚊外賣,的確是小驚艷好食的。😋
上網睇番先知原來係前君悅酒店廚師主理,唔怪得係有水準。

海南雞飯
2022-04-28
60 分鐘 (堂食)
午餐
海南雞飯