今日同朋友黎到尖東,見到尖沙咀中心開咗間新嘅印度餐廳,似乎主打東印度菜,環境非常摩登,入去試咗佢啲set,食物都唔錯💕今日試咗以下食品:✨East Indian Fish Chinchoni 東印度咖喱魚- 簡單嚟講呢個深海魚用咗兩食嘅方式去做,既有咖喱魚亦有一件炸得好香口嘅魚👍🏻最鍾意佢嘅印度香米配咖喱汁一流,佢隔離啲小食伴碟都好特別,餐廳仲好細心跟餐有個細飲料,食完辣野之後飲可以將啲辣味舒緩⚡️✨Not curry 不是咖喱 - 唔食得辣嘅朋友可以考慮呢個,羊肉用咗東印度風味煮嘅,羊肉除咗羊味好重之外,仲有獨特嘅香料,味道少少酸辣,個人喜歡呢味特別菜色❤️我哋另外仲叫咗🍹Cucumber cooler- 青瓜做mock tail 第一次飲,非常Refreshing🍍 Pineapple Smsii- 呢個好有food punch 嘅影子,都係炎炎夏日之選🥃🧊

今日試咗以下食品:

我哋另外仲叫咗