2024-05-31 1092 瀏覽
尖沙咀世一漢堡店,食漢堡我比較喜歡幫襯小店,每一家都有佢哋獨特風味,位於尖沙咀金巴利道的「Burger Mate」,想食漢堡我一定會喺呢度,特別喜歡佢哋牛肉好有口感非常Juicy,仲有老闆特登喺意大利訂返嚟嘅黑松露醬,配合漢堡包或者薯條真心非常好食👍🏻👍🏻🍔▪️Black Truffle Mushroom Beef USDA 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡,我揀咗呢款漢堡材料相當豐富,麵包是老細特別訂做,外層口感豐富內裏鬆軟,雙層牛肉漢堡扒即點即煎Juicy到不得了,大量嘅黑松露蘑菇,我自己再追加了瑞士芝士、車打芝士,加上生菜、蕃茄、洋蔥和自家製嘅秘製醬汁,睇埋相都知道相當好食,小店就是有這個好處,喜歡多啲芝士就可以自己追加,迎合我個人口味👍🏻🍟▪️Black Truffle Fries黑松露薯條,店家招牌產品,新鮮炸起嘅薯條外脆內軟,非常香口,添加左大量既黑松露醬,香氣撲鼻,配搭薯條真係好美味🍌▪️Banana Milkshake 香蕉奶昔,食漢堡唔單止淨係飲汽水或者啤酒,絕對可以試吓新鮮即打香蕉奶昔,就只有香蕉和牛奶完全冇添加,飲下去就只有本香蕉的甜味,新鮮又健康

🍟▪️Black Truffle Fries

🍌▪️Banana Milkshake