2023-12-19
🐽海鮮四色茶漬飯 $148我揀左魚生丼兩食🤤4款刺身分別係吞拿魚 三文魚 甜蝦同三文魚籽😍刺身都好新鮮☺️我鍾意佢有兩種食法 可以好似平時咁點豉油同wasabi 或者加熱湯一齊食😋熱湯我揀左鰹魚昆布湯 好夠味 唔錯🥳個人鍾意茶漬飯呢種食法 好特別🤍另外仲有牛篣絲同柚子蘿蔔既前菜💕🐽香蔥柚子蜆肉烏冬 $85朋友嗌左碗柚子蜆肉烏冬🍲好啱轉涼既天氣食⛄️蜆肉都幾多下 粒粒都好肥美鮮甜又冇沙🤤好高質 烏冬好彈牙 柚子味可以仲重啲!但整體黎講都唔錯😋一樣都有牛篣絲同柚子蘿蔔😚有個加分位係好貼心咁比多個碗你放啲蜆殻🫣🐽炸一口芝士 $48份量唔算多 有5粒一口size☺️要讚讚係熱辣辣 一口size啱啱好😋入面滿滿既芝士🧀🐽鎌倉紅葉茶屋抹茶提拉米蘇 $58呢到其中一個主打就係甜品系列 又點可以錯過呢😛嗌左一個好多人都嗌既抹茶tiramisu🍵用左木盒裝住 上面仲放左塊🍁 好有日本feel 上面佈滿左抹茶粉 唔會過苦而且回甘🤤食落去好有奶香味🐽紅葉甘之三味 $88另外仲嗌左個期間限定🍁一次過滿足曬你三個願望👻有夕張蜜瓜雪糕🍦藍莓提拉米蘇🫐同士多啤梨牛奶布甸🍓食完真係好滿足🫣最鍾意係個雪糕😋蜜瓜味好出🍈仲要唔
🐽香蔥柚子蜆肉烏冬 $85
🐽炸一口芝士 $48
🐽鎌倉紅葉茶屋抹茶提拉米蘇 $58
🐽紅葉甘之三味 $88
另外仲嗌左個期間限定🍁一次過滿足曬你三個願望👻有夕張蜜瓜雪糕🍦藍莓提拉米蘇🫐同士多啤梨牛奶布甸🍓食完真係好滿足🫣最鍾意係個雪糕😋蜜瓜味好出🍈仲要唔會好甜🥹
🐽冰雜莓香橙紅茶 +$20
🐽冰芒果西柚紅茶 +$20
飲品都有好多選擇 有啲上面仲放左雪糕超邪惡🍧我地揀左果茶系列 兩杯都好清新既感覺🌼入面真係放左唔同生果落去 好有誠意架 飲落去都唔會好甜😋唔錯‼️