Potluck Eatery

有幾次經過尖沙咀呢間Cafe都覺得好大好靚,而且lunch嘅價錢都唔算貴,呢晚諗唔到食咩就決定同朋友嚟呢間食dinner✨🌟脆炸魷魚伴墨魚汁沙律醬🦑 $98魷魚都幾大份,炸得酥脆但略嫌炸粉有少少厚~最特別係墨魚汁沙律醬🤣望落勁似暗黑料理🤣味道鹹鹹地,但食食下又幾夾😌🌟芝士蟹肉焗大啡菇(2件)🍄‍🟫 $118芝士份量好足🤤超拉絲!😈中間釀咗海量蟹肉,食落一絲絲好正🙌🏻一咬大啡菇仲要好juicy💦🌟鵝肝牛肝菌扁意大利粉 $198闊條麵好彈牙,食落creamy但油膩感較重😳最頂有一件鵝肝,可惜食落質感好乾😖冇乜油香,真係比較失望🥺🌟西班牙乳豬 (1/4) $268見到好多人都為咗呢個乳豬而嚟!兩個人叫咗1/4隻都好夠食~仲要俾埋超大隻嘅乳豬髀!😋外皮好脆,中間肉質軟嫩,油香十足🤤配埋薯條超正✨

🌟脆炸魷魚伴墨魚汁沙律醬🦑 $98

🌟芝士蟹肉焗大啡菇(2件)🍄‍🟫 $118