呢個星期老公搞了浪漫日,帶我去尖沙咀食「里木」壽司鐵板燒。今晚真係給我個驚喜嘞!😉 老公預早訂左個位,揀左嗰個$980每位的鐵板燒套餐,等我地两個好好享受一頓! 🍽️🍽️💓老公最愛嗰個北海道活帶子配新鮮紫菜鰹魚清湯,帶子肉k味真係得嚟鮮甜好吃!🦞 同一時間,活南非鮑魚肉質緊實香口,每一口都好有嚼勁,好食之餘仲好營養,絕對係老公嘅至愛。💖活龍蝦配自家製蝦膏牛油醬汁肉質豐滿,再加上嗰支新鮮露骨牛柳嚟燒,好好味呀!🦞😋 同一時間,呢度嘅日本雜菜色澤鮮艷,歎出嚟好健康!🥦🥕🍻個人覺得A5和牛薄燒最最好食!和牛厚厚一片,放嗮燒完嘅肉汁,口感非常豐富,好似燒烤嘅感覺,我地一家都好愛呢款!😍每次两夫妻食餐飯都好開心,特別係今次,「里木」絕對超值,食完晚餐我哋都讚唔絕口。本來只係黎體驗一次,但我哋已經決定,下次「里木」,我們再來!😍🥂🎉

2024-10-07