由佢喺大角嘴一值幫襯,今次見到K11 Art Mall開咗新分店,都戥佢好開心🎉🎉 餐廳keep住係靚靚又舒服嘅風格,中間個live Band舞台仲大咗!Set lunch Menu好多選擇,大仔自己揀鍾意食嘅嘢,今次竟然唔揀burger🍔 而揀All day breakfast🍳成個全日早餐非常之豐富,有牛角包、好大份嘅新鮮沙律菜、豆、炒滑蛋、雞胸肉、仲有番薯同蘋果,就算係大人都食唔晒!仔仔少有咁食晒成個炒蛋😱 佢話好滑好香,仲好似有少少芝士味喎🤣🤣我就叫咗牛扒,雖然冇問我要幾成熟但出嚟個熟度係啱啱好,入邊仲有少少粉紅肉質好嫩,咬落去好多汁,份量都幾大份下邊墊住南瓜同番薯嘅薯菜Set lunch包餐湯/沙律,同飲品我加錢upgrade要一杯凍latte,仔仔就想飲Juice,嗌咗杯鮮榨嘅蘋果菠蘿健康果汁比佢,當然唔加錢其實選擇都幾多:有凍檸茶、橙汁、檸檬茶、檸水等等最後追加咗一份甜品,好耐冇食嘅心太軟配雪糕朱古力香濃,中間少少流心,配上雲呢拿雪糕,真係最佳拍檔仔仔又食得開心😃非常滿足嘅一餐新店個位置都非常之方便!尖沙咀地鐵站D3出口就係K11 Art Mall然後搭升降機直上2樓就到

我就叫咗牛扒,雖然冇問我要幾成熟
但出嚟個熟度係啱啱好,入邊仲有少少粉紅
肉質好嫩,咬落去好多汁,份量都幾大份
下邊墊住南瓜同番薯嘅薯菜

Set lunch包餐湯/沙律,同飲品

仔仔又食得開心😃非常滿足嘅一餐
新店個位置都非常之方便!
尖沙咀地鐵站D3出口就係K11 Art Mall
然後搭升降機直上2樓就到