2023-07-19
呢排天氣真係好熱🫠 喺尖沙咀街頭行幾步就想入商場涼冷氣 順便食個輕便嘅lunch😮 豚肉咖哩蛋包飯呢個蛋包飯嘅份量女仔食就啱啱好啦😗 蛋包飯嘅炒蛋size啱啱好可以cover個飯 側邊嘅日式咖喱味道唔會好辣 但係非常適合配白飯食🍛 日式咖喱嘅配料主要有豚肉片 紅蘿蔔粒 洋蔥 比較特別嘅係唔係用薯仔粒而係用蘋果粒🍏 食落口更FreshAll Day Breakfast呢個價錢食到ADB 所以就平平哋試吓佢😮 入面包括有兩塊Pancakes 煙肉 炒蛋 煙三文魚 沙律 茄汁豆 每樣有啲咁 而呢個餐唔係配疏乎厘pancake 而係扁平啲嘅熱香餅 質地較實在 所以食完都夠飽😙 炒蛋份量都幾多 不過就唔係炒滑蛋嚟嘅雖然呢度嘅午市套餐 只有三個選擇🤔 但係都算幾啱我食 我就比較鍾意個咖喱蛋包飯多少少🤏 如果有興趣嘅都可以過嚟試吓
豚肉咖哩蛋包飯
All Day Breakfast