北京片皮鴨($128) + 素食三文魚拼盤($68) + 香煎腐皮卷($58) + 鮮竹蒸牛肉球($48) + 意大利香草忌廉天使麵($118) + 黑松露蘿蔔糕($48) + 花生鹹蛋湯丸($28) + (晚市/另加一)有時素食比人感覺係清淡冇乜味,仲噏來噏去都係啲酸齋呀芋頭魚🤣新派素食改晒我嘅素食概念,設計同創意大開眼戒🙉而且平時食得肥膩,有時食吓素食都幾好😌🥒🥕約素食friend尖沙咀食飯,開Openrice search到呢間新開嘅素食餐廳,最鍾意試新嘢即刻去🙋🏻‍♀️店舖地方不大,裝潢簡約,店員招呼極貼心同非常有禮貌👏🏻👏🏻餐牌上有列明奶蛋蜂蜜素食物,素食friend表示基本上任何類別素食人仕都可放心食用🫶🏻北京片皮鴨係呢度招牌菜,鴨係大豆纖維做嘅素肉,賣相骨子,微脆,加埋青瓜條、紅椒、黃椒、甜甜地嘅醬,好味又靚☺️素食三文魚拼盤,其實係蒟蒻嚟,賣相好似😆另外鮑魚片口感爽口;鮮竹蒸牛肉球入口好鬆化好好食😋有驚喜!推介❤️黑松露蘿蔔糕冇臘味臘肉所以冇咁肥膩,唔會一舊粉👌🏻意大利香草忌廉天使麵,香草提起咗個味,醬汁濃稠充滿奶香忌廉香,天使麵有一定韌性,好食🍝第一次食湯丸餡有鹹蛋,都幾夾

有時素食比人感覺係清淡冇乜味,仲噏來噏去都係啲酸齋呀芋頭魚🤣新派素食改晒我嘅素食概念,設計同創意大開眼戒🙉而且平時食得肥膩,有時食吓素食都幾好😌🥒🥕約素食friend尖沙咀食飯,開Openrice search到呢間新開嘅素食餐廳,最鍾意試新嘢即刻去🙋🏻‍♀️店舖地方不大,裝潢簡約,店員招呼極貼心同非常有禮貌👏🏻👏🏻餐牌上有列明奶蛋蜂蜜素食物,素食friend表示基本上任何類別素食人仕都可放心食用🫶🏻北京片皮鴨係呢度招牌菜,鴨係大豆纖維做嘅素肉,賣相骨子,微脆,加埋青瓜條、紅椒、黃椒、甜甜地嘅醬,好味又靚☺️素食三文魚拼盤,其實係蒟蒻嚟,賣相好似😆另外鮑魚片口感爽口;鮮竹蒸牛肉球入口好鬆化好好食😋有驚喜!推介❤️黑松露蘿蔔糕冇臘味臘肉所以冇咁肥膩,唔會一舊粉👌🏻意大利香草忌廉天使麵,香草提起咗個味,醬汁濃稠充滿奶香忌廉香,天使麵有一定韌性,好食🍝第一次食湯丸餡有鹹蛋,都幾夾,如果個皮再煙靭啲就perfect池😙整體食得出背後團隊花咗好多心機烹調,出品有誠意,又有唔同款式選擇,唔會hea用半成品同現成化學醬汁;依家要搵好味嘅素食真係唔容易,呢間食物質素同味道都值得推薦,服務又非常好❣️非素食去都highly recommend🔥🔥🔥
香煎腐皮卷
素食三文魚拼盤