KABOOM

平時極少比差評,呢間kaboom 足以激到我要走上來反映返個真相比大家知!😡🤬話說我一個月前book位,已有特別寫明想要天台同近邊位置,好啦四點半上到去,個天台坐滿5成,侍應安排我地坐係啲中間位勁細二人枱,前後枱都坐左人,個太陽仲要勁曬,我地都禮貌問吓可否安排坐係啲傘下面,好啦兩個侍應前後腳走埋嚟話full booking 安排唔到,明明得5成滿,咁我地又禮貌地再問可否有其他安排,當時好多邊位都冇人坐。然後侍應勁串話:安排唔到!曬多五分鐘就唔曬架喇!哇,洗唔洗咁?咩叫囇多五分鐘就唔曬呀大佬。🤬我地都表明一陣有客黎可以再搬位,唔會影響到下家。佢地繼續發表: 其他客訂左5:00上緊黎,你地而家坐左過去,我地都唔會想一陣又要清返張枱比佢地。🤬🤬🤬🤬比大家望一下半個埸空嘅都唔肯比個有遮陰嘅位客人坐一間嘅餐廳!🤬🤬🤬🤬好,我忍!坐低飲杯凍嘢下下火啦,個太陽真係響頭頂呀!叫左兩杯飲品,兩個小食,本來想叫多幾款都真係冇哂心機。真心食物水準係麻麻,似叫貨返黎炸一炸就上比你果種。飲品有賣相,調酒師功勞不能抹殺嘅。坐到6:30pm, 我對天發誓個埸無坐滿過!吉嘅位都係冇客囉!我地都早個幾月前book,都r

然後侍應勁串話:安排唔到!曬多五分鐘就唔曬架喇!

哇,洗唔洗咁?咩叫囇多五分鐘就唔曬呀大佬。🤬

🤬🤬🤬🤬

好,我忍!坐低飲杯凍嘢下下火啦,個太陽真係響頭頂呀!

坐到6:30pm, 我對天發誓個埸無坐滿過!吉嘅位都係冇客囉!我地都早個幾月前book,都remark 晒坐位要求😡如果真係爆場,我係會十分諒解,但當我走之前都見到眼前所有好位未full , 點解唔比人坐?你教我點book先book到靠邊位丫不如?
而且班員工咁嘅態度同安排真係強差人意,令人極度失望‼️

最後想講如果餐廳老闆/管理層會睇comment 嘅,唔該好好training 下啲員工,個環境咁好,乜氣氛都比你地啲服務態度搞衰晒!
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬