[✨尖沙咀Boat Thai❤️‍🔥]#Boat Thai #尖沙咀🥢泰式鮮蝦碌柚沙律 $88柚子好新鮮,果肉飽滿、香甜多汁,份量都想像中多;鮮蝦口感同味道都好出色,係一道充滿熱帶風味嘅開胃料理💯🥢泰式燒豬頸肉 $78表皮帶焦香嘅豬頸肉真係無得輸,肥瘦適中,配上帶微辣泰式醬汁,食泰式菜真係點少得佢😋🥢泰式菠蘿海鮮炒飯 $88飯粒粒粒分明,炒得好夠火候好好食;用料新鮮,新鮮嘅菠蘿、蝦、魷魚等海鮮,令到成個炒飯嘅口感同味道都提升唔少,水準好高😊💞🍹泰式榔子沙冰 $38沙冰口感細滑,椰子味仲要好濃郁,最重要係唔會死甜,正🌴 🌟🍹菠蘿梳打 $38清涼解渴,帶有濃郁菠蘿香氣,非常適合解渴解膩。————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結位於尖沙咀iSQUARE內,人氣幾旺嘅一間泰國餐廳,採取開放式設計,食物水準真係好高,無論係味道定份量都好公道,感覺係一間好值得一試又好地道嘅泰國菜館👍🏻💯📍Boat Thai (尖沙咀)🏠尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場6樓601號舖
[✨尖沙咀Boat Thai❤️‍🔥]

#Boat Thai #尖沙咀

🥢泰式鮮蝦碌柚沙律 $88

🥢泰式燒豬頸肉 $78

🥢泰式菠蘿海鮮炒飯 $88

🍹泰式榔子沙冰 $38
沙冰口感細滑,椰子味仲要好濃郁,最重要係唔會死甜,正🌴 🌟

🍹菠蘿梳打 $38
清涼解渴,帶有濃郁菠蘿香氣,非常適合解渴解膩。

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍Boat Thai (尖沙咀)
🏠尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場6樓601號舖