2025-01-29
📍尖沙嘴海景意大利餐廳‼️• 鮮味海鮮手工意粉😍 — Hue Dining🥂·#pigfoodiexhk_尖沙咀#pigfoodiexhk_意大利菜===========================第二次嚟位於尖沙嘴文化中心入面嘅hue,上次係嚟食dinner已經覺得好正😍最近佢地新推出lunch menu,$168起包咗三款前菜同一款意粉/牛扒😆———————————————————Starter ⭐️ Homemade Focaccia法包香脆,點埋橄欖油同黑醋簡單美味~·⭐️Stracciatella Alla Romana Soup正正常常嘅意大利蛋花湯·⭐️Caprese Salad 水牛芝士香軟帶微微奶香,番茄酸甜開胃🥰·⭐️ Linguine Al Frutti Di Mare +$40海鮮燴扁意粉加咗蝦油同海鮮汁,充滿鹹香鮮味🥰煙韌嘅手工意粉混合彈牙嘅大蝦同魷魚,好好味😆·⭐️ Steak Frites +$200另一款主食叫咗和牛牛肋條,油香豐腴,肉質粉嫩腍身😛薯條香脆飽滿😙•⭐️Tiramisu +$48Mascarpone cheese香軟幼滑,蛋糕如果酒味濃啲就更好😛——
#pigfoodiexhk_尖沙咀
#pigfoodiexhk_意大利菜
===========================
———————————————————
Starter
⭐️ Homemade Focaccia
法包香脆,點埋橄欖油同黑醋簡單美味~
正正常常嘅意大利蛋花湯
⭐️Caprese Salad
水牛芝士香軟帶微微奶香,番茄酸甜開胃🥰
⭐️ Steak Frites +$200
⭐️Tiramisu +$48
——————————————————————
賣相:3.8/5
味道:4.3/5
性價比:3/5
推介度:3.5/5
——————————————————————
📍Hue Dining @huedining @amaracomms is