餐廳: 御鐵
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-07-22 458 瀏覽
老婆不嬲都鍾意睇住廚師烹調嘅過程 所以今日放假去左銅鑼灣度食午市鐵板燒 會畀晚餐平一截 價錢相對大眾化一坐低先有個煙三文魚沙律開下個胃 之後就可以見到廚師係我哋面前烹調帶子 銀雪魚同牛柳 帶子嘅鮮甜 銀鱈魚嘅肥美 牛柳嘅實在肉感 幾種唔同嘅味道都可以試齊 而師傅上菜速度會根據我哋食嘢嘅速度調節食完幾款主食就開始有炒菜 熱湯同埋炒飯 確保食得飽肚牛油炒雜菜 食完海鮮同肉可以食下菜中和下日高昆布蜆湯 清清地暖下胃海鮮炒飯 裏面有八爪魚粒蜆肉粒等等 加埋蛋碎蔥粒伴炒 用嘅係珍珠米 炒飯粒粒分明 好香口 甜品 曲奇雪糕拼朱古力脆卷 鍾意佢呢隻雪糕裏面有好多曲奇碎 提升口感層次

食完幾款主食就開始有炒菜 熱湯同埋炒飯 確保食得飽肚

牛油炒雜菜 食完海鮮同肉可以食下菜中和下