餐廳: 牛奶冰室 (喜韻商場)
資訊:

2024-01-22 399 瀏覽
黎到長沙灣。今日順便都搵下野食下啦行行下見牛奶冰室有位就入去食個午餐啦 ,地方算寬敞一點的不過食物質素就唔太好了,食完之後好耐都仍然好口渴。點了全日常餐,五香肉丁即食伊麵,炒蛋,蒜香牛油多士。五香肉丁麵,食落去口感好普通,沒有特別吸引之味道。份量正常。炒蛋味道正常,牛油多士感覺食個時味道太濃了而且食落去無幾耐已經覺得口渴要飲水了。熱檸檬茶無特別,不過唔鍾意連檸檬都無得篤既檸檬茶。只係食完呢個餐就覺得好口渴,飲水之後都仍然係咁。。。價錢50幾蚊就正常不過呢個食物質素收呢個價就覺得唔太值了。。另外,希望侍應抹台個時小心啲,唔好將枱既食物醉掃到落個客身上。。。相信都未必再食。。。
點了全日常餐,五香肉丁即食伊麵,炒蛋,蒜香牛油多士。

熱檸檬茶無特別,不過唔鍾意連檸檬都無得篤既檸檬茶。

相信都未必再食。。。