2019-02-03 324 瀏覽
平價日式料理🇯🇵🇯🇵.元朗半天遊既最後一站🤓見到呢間日式料理人流源源不絕就決定幫襯了!四人飯點左五樣食物🍣🍱🍲🍢🍙.🐮牛肉壽喜鍋-鍋物係所有食物最正常的,肥牛份量多,蔬菜都多種類,有娃娃菜、冬菇、蘿蔔、金菇,加埋隻生蛋🥚,壽喜燒湯底都清甜,$18追加追冬覺得有點貴因為份量唔特別多,係另上然後自己放落鍋煮。🐟🍚特上海鮮丼-上枱時即時覺得實物與圖差勁遠....所有刺身都好薄片,色澤暗啞感覺唔新鮮。三文魚同呑拿魚都無乜魚味,油甘魚同魚籽就稍為好少少啦。飯又唔多,咁都要過$100真唔合理!🥭🍤芒果蝦卷-$48竟然得三小件!太過份了!芒果算鮮甜,上面加上沙津醬同蟹籽,但壽司飯好硬裡面蝦肉得少少,好失望🙁🐮鹽燒牛舌-串燒都還好,牛舌調味幾正黑椒同鹽剛剛好👍🏻🐔🍚溫泉蛋燒雞排丼-燒雞做得唔錯,真係照燒又有脆皮個汁都可以,而且仲有好多件!灑上紫菜同蔥粒,加埋隻溫泉蛋撈飯,呢個最抵食。.其實都要每人$100,質素卻好麻麻,永遠無回頭了🥶
平價日式料理🇯🇵🇯🇵
🐮鹽燒牛舌-串燒都還好,牛舌調味幾正黑椒同鹽剛剛好👍🏻
其實都要每人$100,質素卻好麻麻,永遠無回頭了🥶