2022-04-03 249 瀏覽
前菜🥢麵豉湯就係平時自己沖嗰啲麵豉湯嘅味😂🥢炸蓮藕片配枝豆蓉蓮藕片炸到好脆好似薯片咁🤤枝豆蓉甜甜地好好食😋意外地夾✨🥢Beef Tempura Gyoza with Tsune Mayo牛肉餃子配沙律醬😋皮薄勁脆一咬開入邊滿滿嘅牛肉好滿足之餘肉味好正👍🏻有一種食緊burger嗰塊肉咁嘅感覺🤣🥢chicken skin Gyoza with homemade Garlic soy source呢個雞皮餃子食落去唔會覺得好油🥟入邊同樣係滿滿嘅雞肉 好似有啲辣辣地個醬汁係酸酸地 點住食好有層次感🥢Minced Toro classic hand roll 份量超級足嘅拖羅蓉食得出佢好新鮮!好鮮甜!🍣個hand roll 大到要分三啖食🤣每啖入口啲拖羅蓉都塞滿你個口😋🥢Rainbow roll有三文魚,吞拿魚同牛油果疊埋一齊而成🥑赤都係非常之新鮮仲好肥美✨壽司飯唔同我哋平時出去食嘅壽司-一個lunch set 就係一個湯一個前菜兩個hand roll 同飲品另外可以加錢嗌甜品喺中環來講呢個價錢食到咁靚嘅嘢真係抵👍🏻🤤唔係講笑 已經諗緊幾時去食多次🤣🤣
前菜

食得出佢好新鮮!好鮮甜!🍣
個hand roll 大到要分三啖食🤣
每啖入口啲拖羅蓉都塞滿你個口😋

🥢Rainbow roll
有三文魚,吞拿魚同牛油果疊埋一齊而成🥑
赤都係非常之新鮮仲好肥美✨
壽司飯唔同我哋平時出去食嘅壽司