2021-03-18 258 瀏覽
之前已經叫過佢地既外賣覺得整體做得幾好 夠乾淨整齊,價錢合理同埋選擇都唔算小所以今次同屋企人決定經網上平台再食多次.今次叫左原味炸雞半份-海鮮煎餅-芝士牛肉紫菜飯卷-韓式芝士蛋卷-韓式炒粉絲-泡菜五花肉炒飯-原味炸雞半份 冇骨既雞件加埋小小薯條,雞件都不過不失炸得脆口唔會柴.點埋佢地個芥末醬GOOD-海鮮煎餅 料都唔算小味道正常,但係可能因為外賣焗住佢既關所以係完全唔脆 -芝士牛肉紫菜飯卷 覺得佢地既飯卷真心做得幾好,唔爛之餘材料多,芝士入口就溶 牛肉入味有咬口,再配蘿蔔/旦/青瓜既爽口,唔同層次-韓式芝士蛋卷 嫩口有旦汁,唔會煎到勁熟勁乾果款.面頭有沙律醬同蟹子-韓式炒粉絲 正常水平,覺得食韓國野都總會叫既-泡菜五花肉炒飯 泡菜夠多, 五花肉唔會太肥太厚身厚薄岩岩好,加埋隻太陽旦好惹味
-韓式炒粉絲 正常水平,覺得食韓國野都總會叫既
2021-03-17
外賣送餐