其實平時行開都見到好多後生食佢既小丸子,但每次想食都已經食飽飽,今日難得放假,又經過,忍唔住要試下龍與鳳估唔到真係冇另我同老公失望鋪頭應該係由2夫妻經營,男既負責整小丸子,女既負責收錢整格仔餅可能因為係啲學生放學既原因,我同老公排隊等左一陣隊先落到單,我地叫左$20@9粒小丸子,睇到佢做法同平時出面食唔同。小丸子燒完就放落油到炸,我同老公睇到就o晒咀,心諗:肯定好油好難食,有啲失望好喇,姐姐夾左小丸子後就加醬,加紫菜,貌相其實真係好唔錯,粒粒金黃色咁好喇,我地搵左張枱坐低就食,嘩,真係一個字。冇諗過炸過之後仲比平既小丸子好味,外皮炸過後變得好脆,但裏面一啲都唔會油,小丸子啲粉同料既比例剛剛好,食落口感同味道都一流。個醬汁再加埋紫菜味道同小丸子的味道十分配合我地2個人食晒9粒,都已經好飽飽喇~一次會試埋佢個格仔餅

估唔到真係冇另我同老公失望

好喇,我地搵左張枱坐低就食,嘩,真係一個字
我地2個人食晒9粒,都已經好飽飽喇~
一次會試埋佢個格仔餅
小丸子