2014-04-17 2031 瀏覽
依到我想黎食左好耐嫁喇, 不過一直都無咩機會,今日終於都有機會黎。依間餐廳既裝潢幾好,夠哂清潔同光猛,而且枱布同埋餐巾感覺乾淨,不過冷氣好似有少少唔夠,又有可能係我地食咖哩,所以有少少熱。 雖然食客唔算太多, 最多都只八至十枱,可能時間尚早喇,至於野食方面,d款式都ok多, 都有好多嫁有十多樣,咖哩羊(最好食)依個最好食,可能自己鍾意食咖哩同埋羊,加上佢味道都唔錯,係幾正,不過真係應有盡有咖哩雞, 咖哩角, 炒飯, 炒什菜, 素咖哩, 烤雞 烤肉卷, 印式甜品(粉團在糖水中), 生果, 沙律. 還有自助餐包一杯飲料,都唔錯嫁, 另外最鍾意就係烤肉卷,因為佢出面個卷做得好好,幾有咬口,而且個烤雞都幾好味,幾入味咁,又唔會話超濃。