餐廳: 憶食尚臘味煲仔飯
資訊:

2023-12-08 100 瀏覽
本身約左人喺呢度交收 所以揀左黎佐敦食飯🤣✨港式臘味煲仔飯 (二人份) $177係比平時嘅煲仔飯大兜啲 不過兩個人食完都唔會飽晒 可以加啲小菜嘅😂 有臘肉 臘腸 臘鴨 食之前職員會落蔥 鼓油同芫荽 佢會事前問定我地食唔食呢啲野 唔食就可以話佢知 佢幫我地撈好之後就可以開餐😋😋 臘肉差唔多有八成都係肥膏 兩成係肉 🤤 臘鴨都好鹹香 臘腸入面有啲酒味 全部都好正 😆 個飯吸收晒佢地啲油脂香 仲有加埋啲飯焦香都好好食👍 ✨瑤柱上湯田園時蔬 $97有娃娃菜 菜心 芥蘭揀 我地揀左菜心 好清甜 上面有啲蒜片 瑤柱咁都好香👍👍🫖茶介 $15*2總括黎講味道都唔錯 同埋係估唔到佢個格調係幾雅緻 本身仲以為係茶餐廳格局😂😂 坐得好舒服 服務都好好 職員會幫手剷飯焦 加水都加得好密💰晚餐人均~$170(收+1)
本身約左人喺呢度交收 所以揀左黎佐敦食飯🤣

✨港式臘味煲仔飯 (二人份) $177

✨瑤柱上湯田園時蔬 $97

🫖茶介 $15*2

💰晚餐人均~$170(收+1)