2017-12-03
係東京築地食過鮨勘,當時見唔太多人排隊就試下,原來佢係尖沙咀都開左餐廳!心情麻麻地一於去搵返東京既味道,食完果然開心返好多!第一味到既係玉子燒,3舊大約50幾蚊到,東京就一舊100yen大約港幣7蚊到,預左比東京貴既,只要食得返東京個味就得,結果好滿足呀,味道好似,上黎又夠熱,甜甜地好好味!一定要食既係拖羅呀,我最鐘意中拖羅,入口即融,夠肥美,同東京食既一模一樣!大拖羅就膩左少少,三文魚壽司都好味,仲有叫個三文魚腩刺身不過就唔夠肥美,赤海蝦同帆立貝都中上,蟹腳蟹膏就鮮甜好味可以一食!一上黎,嘩超長呀,我成條放入口,好有口感,又燒得好香,脂肪分佈均勻,正!不過個人鐘意鰻魚多過穴子,如果佢鰻魚都有咀長就好啦。佢d茶都幾好飲,帶位既侍應姐姐仲係著和服架,好養眼,下次當我再唔開心個陣就再黎食野,試佢既鰻魚飯同海鮮丼先!食完開心返哂呀