一直都想食好耐,可惜舖頭比較細,每次都等好耐先入房次次都放棄左,今次一於下定決心👍🏻果然無令我失望😆-滷肉飯🐷$28-細細碗既滷肉飯好出色🐷滷肉好入味,肥瘦分明混合冬菜惹味十分👍🏻面頭仲有兩小片黃色酸瓜中和番滷肉既肥膩感🥒米飯煮到軟硬適中、恰到好處、粒粒分明🍚川味紅燒半筋半肉麵🐂$90-牛肉牛展位炆到勁稔身同入味,筋都同樣煮到好稔身,牛筋牛肉都選擇紅燒口味🥩,超級入味!配菜有油麥菜🥬唯獨牛肉湯比較淡口少少,飲落同睇落會有少少落差,都香牛味🐂麵質地比較粗身,我個人就不是太喜歡🙊百頁豆腐🎹$25-好少何會有地方有得食百頁豆腐!質地煙煙韌韌咁有少少似食梗魚膚腐咁🐟個汁偏鹹少少,4️⃣大件食落啖啖都係好滿足👍🏻皮蛋豆腐🥚$35-友人表示呢個每次必點!滑溜溜既豆腐舖上木魚碎,四周散落溏心皮蛋件。配上甜甜既醬油同麻油,混合面頭既蔥花🌱口感豐富,惹味十分!甜不辣🍬$25-甜不辣個醬特別,甜甜辣辣,食落似魚餅幾特別🐟-冬瓜茶$20-細杯少少都夠凍🧊
滷肉飯🐷$28

川味紅燒半筋半肉麵🐂$90

百頁豆腐🎹$25

皮蛋豆腐🥚$35

甜不辣🍬$25
甜不辣個醬特別,甜甜辣辣,食落似魚餅幾特別🐟
冬瓜茶$20
細杯少少都夠凍🧊