2024-11-26 109 瀏覽
一反都市速食既文化,同廚師面對面既鐵板燒反而為一餐普通既午飯增色不少。若然你想小酌一杯,我諗遇到好時機了。經理趁機介紹左唔同酒品,除左有梅酒同聖誕限定mindful sparks,各樣口味既gin都有。我地食左柚子gin,本身好鍾意酸味味既味道,加埋清新既感覺,口味一流。等緊食物既時候有啲乾果可以解下饞。前菜系核桃同小乾魚。及其開胃。食鐵板燒既樂趣系除左你可以親身同廚師經理煮嘢食既過程,更加可以appreciate食材既新鮮。南非鮑魚拿出來既時候仲郁黎郁去,可想而知有幾新鮮。烹飪過程完全沒有調味料,但係卻正正試到海水的鹹味同鮑魚本身鮮甜既味道。一啲都唔誇張,鮑魚食唔少,但係咁樣煮法都係第一次食,實在大開眼界同驚為天人。唔難想像,和牛medium 你完全感覺到入口即溶。一碗好既乾爽既炒飯其實好考究功夫。再食新鮮蔬菜清下腸胃。甜品當然都唔少得,好驚抹茶會苦澀,但係完全無哩個問題啊!Overall, 百分百推介哩間鐵板燒,如果唔想對住個爐,都可以揀望海景既位置,一次滿足你幾個願望!食得好開心!
等緊食物既時候有啲乾果可以解下饞。

前菜系核桃同小乾魚。及其開胃。

唔難想像,和牛medium 你完全感覺到入口即溶。

一碗好既乾爽既炒飯其實好考究功夫。

再食新鮮蔬菜清下腸胃。
甜品當然都唔少得,好驚抹茶會苦澀,但係完全無哩個問題啊!