2018-04-17
集團下既極尚餐廳好似有好多,見到近近地係apm後面有間就去試下,第一次去食係9點半-11點半既時段,198一個人好抵食!今次同屋企人試埋午市時段,12-3,188一個人,竟然同夜晚差不多價錢,忽然覺得好貴-刺身基本上唔錯,都算新鮮,大大件。唔知點解向來唔鐘意食甜蛋既我,覺得呢到既甜蛋好好食-雞軟骨去兩次都有叫,真係麻麻,好硬,唔夠味,可以唔叫。-黑松露炒雜菌,好有驚喜,每次黎都有陣漏煤氣既味,不過唔影響佢既味道,好香黑松露味,keep住encore-壽司,不過不失,不過值得讚既係佢好細舊,唔怕叫多幾件會飽,基本上小朋友食都係一啖一件-迷你海膽手卷,只能說真係好迷你,想淺嘗海膽既,可以叫黎過下癮-花膠估唔到佢果到有花膠叫,好大塊好厚身,值回票價-蟹粥,上一次黎見到隔離枱果盆係一隻蟹都冇,點知今次自己叫竟然有幾舊,睇黎係睇彩數。好好食,粟米味濃,有淡淡既蟹味,粥都算稠身。榴槤炸彈榴槤愛好者一定要叫,炸得好香口,一咬落去流哂d榴槤出黎,味道好濃郁,熱辣辣冇得彈!-整體呢間野係可以再黎,野食上枱好快,而且新鮮。野飲種類多,有凍有熱,仲有雪糕自己"吱"。叫野食既份量準確,你落3佢真係黎3,服務態
雞軟骨去兩次都有叫,真係麻麻,好硬,唔夠味,可以唔叫。
花膠估唔到佢果到有花膠叫,好大塊好厚身,值回票價
叫野食既份量準確,你落3佢真係黎3,服務態度亦唔錯,性價比好好!