2020-10-09 2150 瀏覽
好難 book,要預早 book好難 book,要預早 book好難 book,要預早 book超重要,所以要講三次一黎就送上暖暖嘅包跟住我地點左個蘑菇湯,知道我地會 share,幫我地分左兩碗上,好多高級餐廳都會,無諗過呢度都會!蘑菇湯好滑好 creamy,面頭有兩小片生嘅蘑菇⋯呢兩片生蘑菇我就唔識欣賞跟住就黎前菜:king crab cake好食到震呀,啖啖蟹肉,我覺得好食過灣仔某酒店 steak house 果個蟹餅再黎第一款 pasta,carbonara,非常 creamy,但唔漏,手造意粉真係食唔停,口感一流西班牙紅蝦 tagliolini無得輸,無可能唔叫呢個紅蝦好鮮甜,sauce 令成個意粉都好咸香海鮮味食意大利菜係一定會叫 tiramisu滿意除左食物好味,職員好欣勤,係一次好好嘅 dining experience
好難 book,要預早 book

超重要,所以要講三次

一黎就送上暖暖嘅包

跟住就黎前菜:king crab cake
Crab  cake

Carbonara

西班牙紅蝦 tagliolini
無得輸,無可能唔叫呢個
紅蝦好鮮甜,sauce 令成個意粉都好咸香海鮮味
Tagliolini  with  red  prawn

食意大利菜係一定會叫 tiramisu