2024-09-27 135 瀏覽
和宴肉質素幾高 有多款和牛食 擺盤又打卡 服務仲吾錯👏🏼先嚟賣相精緻嘅刺身拼盤,有我最愛嘅和牛,估唔到好出色,非常甘甜!之後上嚟嘅水果蕃茄配土佐酢啫喱,蕃茄好冰凍,都新鮮,冇草青味!蕃茄亦有土佐酢啫喱,唔會太濃烈,易入口!涼拌雜菜併盤自家親手涼拌,非常有誠意~宮崎和牛肩肉眼定食花相當均勻,有啲蒜蓉調下味,燒完好香 一大片,幾juicy,肉味濃👍🏻宮崎和牛雪花牛排肉,厚度岩岩好 輕輕一燒就食得彈牙又爽口。呢個澳洲和牛醬汁橫隔膜牛味香濃,肉質亦都好淋,燒完嘅油香都好突出🤤 加少少岩鹽調味已經好好食!而且牛肉切得好好,燒一陣已經可以食👍🏻將牛舌棒加埋紫蔥一齊燒,會燒得好香蔥味!牛舌切得薄身,但肉質夠實,食落有口感😋宮崎和牛薄切牛排肉肉質夠嫩,好味道份量又多,抵食。燒洋蔥吸咗啲汁都好好味。生菜拼盤有各種唔同嘅生菜,放埋一齊燒肉一齊食,幾正😊豬肉方面係五花肉,帶有好多白紋。豬肉就燒耐少少,一嚟穩陣啲,二嚟做到少少焦香效果,咬落口感爽爽地,入口唔肥;此外,亦有加生菜同味噌醬一齊食,即時增加咗啲清爽感。鹿兒島麵豉雞腿肉亦都估唔到燒雞肉可以咁嫩滑辣牛肋肉湯飯係超大碗🥹~牛肋骨好多肉塊最少10塊,煮得軟
和宴肉質素幾高 有多款和牛食 擺盤又打卡 服務仲吾錯👏🏼

生菜拼盤有各種唔同嘅生菜,放埋一齊燒肉一齊食,幾正😊

辣牛肋肉湯飯係超大碗🥹~牛肋骨好多肉塊最少10塊,煮得軟綿。我就叫咗迷你盛岡冷麵💛冰涼而且調味清淡,份量十足,係低脂肪選擇✔️最後嘅雪糕味道好清新而且唔甜,十分消暑解渴,正合我意。