2022-11-10 602 瀏覽
🍴 Lady M @ 中環🍴 星期六夜晚8點要去灣仔食飯,但係我5點幾已經到左中環,有太多時間淨。唯有搵間CAFE坐下,本身都驚無位。點知都無乜人,食食下包埋場🤣🤣🤣🤣------------------------------ 🔴LADY M CAKE WITH ICE-CREAM SET ($98) 我叫左抹茶千層蛋糕- 其實都唔係好洗介紹,因為太SIGNATURE。層次豐富,好味。我個人最鍾意就係用叉壓落去一層層既時候,有種療癒既感覺☺️☺️☺️ 仲叫埋彩虹牛奶雪糕。雪糕唔會太甜,仲有淡淡既牛奶味。唔錯,但係我要投訴既位係佢溶完之後個色...唔係咁靚 好難影到張靚D既相。仲叫埋杯green tea latte 🍵🍵 抹茶味濃。幾好飲,一飲又係成個嘴茶粉,好難抹😂😂😂
🍴 Lady M @ 中環🍴