2021-03-06 1259 瀏覽
態度差: 尤其是出面reception 嗰個帶位。顧客選擇填個人資料而吾用“安心出行"嗰個中年職員帶位竟然係我哋面前講說話, "安心出行“咁方便都唔用.... 我真係冇諗過佢竟然可以喺個客面前咁講野.自從要填個人資料後, 去咗咁多餐廳食飯,我都第一次遇到. 我即時回應佢. 我手機好多客嘅資料. 用唔用係可以選擇嘅. 佢當堂冇出聲. 另外, 落單order食物. 都係剛才帶位嗰個中年男職員幫我哋落. 基本上送上台既食物,來錯咗一半. 都係嗰個帶位落order. 好明顯他落錯灑order.啲嘢食好一般, 唔係特別難食. 但服務質量差. 態度吾好。 自己嘅工作都做得吾好。 落單又落錯。 仲可以喺個客面前批評人哋安唔安裝"安心出行". 我覺得佢應該顧住自己做唔做好自己份工, 而唔係批評個客 有冇裝到個安心出行apps。
態度差: 尤其是出面reception 嗰個帶位。
顧客選擇填個人資料而吾用“安心出行"
自從要填個人資料後, 去咗咁多餐廳食飯,

啲嘢食好一般, 唔係特別難食. 但服務質量
差. 態度吾好。 自己嘅工作都做得吾好。
2021-03-06