餐廳: Verde MAR
資訊:

2024-04-17 7 瀏覽
想去好耐嘅墨西哥餐廳🍴除咗牛油果做主題🥑仲有樹懶佈置同仙人掌盆栽區🪴全部都係我鍾意嘅嘢😌✅牛油果蘑菇芝士奄列奄列包住慢慢嘅蘑菇餡料,雖然係一個簡單嘅料理,但係調味都唔錯,旁邊個番茄同洋蔥好甜✅慢煮墨西哥式牛尾牛尾非常腍,而且醬汁調配得好好食😋雖然價錢貴咗少少,但係比佢份量好多,味道都值✔️同埋配嘅白飯都係有調味,粒粒分明好乾身✅Avocado Smoothie口感綿密,用新鮮牛油果調製🥑✅Horchata肉桂味嘅牛奶,肉桂味突出,味道偏甜小小,可配合食物balance翻✅AVOCADO ICE-CREAM主要係為咗食呢個甜品而黎😆無論係造型定係口感都非常似牛油果🥑雪糕口感smooth💛好味指數:4.7/5 💜回頭指數:4.2/5📍Verde MAR (西環)西環西營盤水街41號地舖

✅牛油果蘑菇芝士奄列

✅慢煮墨西哥式牛尾
✅Avocado Smoothie
口感綿密,用新鮮牛油果調製🥑
✅Horchata
✅AVOCADO ICE-CREAM

💛好味指數:4.7/5 💜回頭指數:4.2/5

📍Verde MAR (西環)
西環西營盤水街41號地舖