餐廳: 馬姐重慶麻辣燙(老字號)
資訊:

2022-06-02 500 瀏覽
係我樓下好近一間餐廳,其實同車仔麵好似都係揀送揀麵,特別之處係真係四川人開既一間麻辣燙。我不朽食開覺得佢okay主要係佢個湯底好獨特,非常香但唔會太濃烈或者太咸。配送我覺得蓮偶、娃娃菜、肥牛都好夾佢個麻辣燙。自己覺得麻辣燙(紅色個張紙抵食D),藍色個張係酸辣粉揀一樣送已經30幾蚊。仲有佢D小菜係大部份都幾好味不過價錢多數都30幾蚊起跳一碟。平時夜晚呢間好多人企係到等外賣宵夜,佢個隻又辣又麻既野食幾適合宵夜買翻去食。我係帶過Fd去食過,佢話好食過譚仔,我自己覺得就佢係好食不過呢D都係見仁見智。利申:我算係間鋪老細個親戚,間唔中會俾人免單個隻,但我有嘗試客觀咁評論呢間餐廳架。

2022-06-02