2023-12-11
今日去葵廣shopping🤭見到呢間「Bunny Churros」非常光猛,係主打自家製西班牙Churros和手工雪糕,店主介紹佢地係今年8月新開業的🙌除左特定的6款口味可以選擇,亦可以自己DIY手工雪糕杯同可自選配料🍨我今日就叫左個夢幻新地杯😍王卡衛朱古力廠 $55包含2條賓利兔小耳朵西班牙油條、手工雪糕、蘸粉、醬汁同配料👍Churros 每日新鮮即炸西班牙油條呈金黃色,經3位店主改良後的Churros,口感外脆內軟❤️係Churros上面加埋85%黑朱古力醬,再將雪糕勺上Churros一齊食,可可味濃醇!朱古力新地杯用上法國Valrhona 可可粉、自家製生朱古力口感的布朗尼,配燒棉花糖和法國Cacao Barry薄脆片,連朱古力手工雪糕都混合了粒粒朱古力,口感好似雪葩,食起上黎無咁膩☺️
我今日就叫左個夢幻新地杯😍
王卡衛朱古力廠 $55