2023-11-30 82 瀏覽
呢日黎到調景嶺呢間牛摩打邊爐! 我真係超中意打邊爐! 我地叫左蘋果湯底! 真係好香蘋果味! 香到煲緊個陣真係散發出陣陣既蘋果味! 佢既牛肉真係好有牛味,同埋都唔係好肥, 食落唔會太漏, 咁就可以食多幾塊, 同埋佢既牛一塊都幾大, 唔會要一次食好多塊先得~ 夠哂有口感!另外佢係用QR CODE 落肉既, 落完唔駛5分鐘就送到, 份量同落單個陣一致, 亦都唔會話第一ROUND 靚肉之後D 肉唔靚咁~ 另外佢出面都有唔少野食可以拎, 仲有爆谷同雞蛋仔! 爆谷係熱同脆~ 仲有好多丸類同菜, 亦都有烏冬、拉麵個D ~ 仲有一D 熟食係可以落單叫~ 落完都好快有, 我都幾中意食佢地既餃子同麥樂雞! 甜品仲有牛乳雪糕,真係好滿足!