2022-02-19 305 瀏覽
其實本身好少記住邊間車仔麵好好食,但聽我朋友講,佢啲朋友係會收工特登過海嚟呢度食,講到咁誇張🤣終於有日佢帶咗我嚟「朝聖」!➼ 三餸車仔麵|$44 ✅有啲車仔麵就算你話加腩汁,加到成碗麵嗰湯變得好深色,都未必食得岀個腩汁係咩味🤣但呢個好濃味!同時又唔會令你好頸渴👍🏻我嗌咗米粉,每一啖都食到個湯底,好正!💕餸方面有我揀咗墨魚頭、豬粉腸同魚蛋。特別想講個墨魚頭好好食!好大舊好有咬口!雖然佢係墨魚頭,但佢比埋足鬚部份,好足料!聽講墨魚頭好搶手,有時會好快賣晒,所以最好早啲去🥰➼ 雞翼尖|$30 ✅聽講雞翼尖係必食嘅小食💕果然名不虛傳,滷水味好香!炆得好入味呢👍🏻➺ 小分享:呢度嘅可樂係玻璃樽裝,仲要係大支㗎!第一次飲樽裝可樂係差啲飲唔哂🤣🤣

➼ 三餸車仔麵|$44 ✅

➼ 雞翼尖|$30 ✅