2023-06-13 458 瀏覽
之前經過一直都好想食 今日終於有機會同朋友過嚟試下啦 果然冇令我失望呀😋佢標榜自己係即叫即煮 而佢個廚房係開放式嘅 所以真係可以見到自己個包即叫即煮🤩大烤菇牛肉漢堡 ($64)由個包開始講起啦 個包好軟熟 佢有輕輕咁烤過 但係又唔會好硬 啱啱好👍🏻而塊牛肉扒都好厚 好juicy 個菇就不過不失 冇乜太大嘅驚喜🙈 不過整體嚟講都算唔錯😋鄰居漢堡($64)哩個burger就有塊菠蘿 成個感覺即刻fresh左 而所以食材都唔會overcook左 變得太硬 成個包嘅感覺都唔會太溜 如果兩個揀一個 我會選擇哩個😋+20蚊就有套餐一個套餐就多左罐汽水同一份雙色薯條/沙律 我哋都揀左個雙色薯條 入面就有薯條同埋番薯條 番薯條唔係好多地方有 佢呢度就有齊晒薯條同番薯條 一次過食到兩種口味🤩薯條就比較脆身 而番薯條就比較淋 不過佢又有番薯嘅甜味 唔會剩係得薯條咁單調🤪最後想讚一讚佢哋 佢哋另外會比張牛油紙食客包住個burger食 費事你食burger食到成手都係哩一點果然細心👍🏻人均消費都係84蚊炸 認真抵食🤩

大烤菇牛肉漢堡 ($64)

鄰居漢堡($64)

+20蚊就有套餐
一個套餐就多左罐汽水同一份雙色薯條/沙律