2021-09-01
呢間餐廳其實出名係食🦀嘅,但之前食過佢啲小菜都幾好食。我哋一行四人去食,大家都唔係好想食蟹,所以最後決定嗌小菜加海鮮。我哋嗌左八個餸,貪好意頭😂基本上嘢食份量都幾多同埋價錢好抵,味道又唔錯,我哋當晚最鍾意幾款海鮮!豉汁炒蜆 $88豉汁炒蜆食落辣辣地幾惹味,啲蜆又幾大粒,由於好味嘅關係加上啲蟶子賣晒,所以我哋之後再嗌多左一碟炒蜆😂蒜蓉粉絲蒸扇貝 $48/隻粉絲蒸扇貝有勁多蒜蓉!正!個扇貝好厚肉好大粒,蒸得啱啱好。加埋蒜蓉粉絲同個汁一齊食好滿足🤤蒜蓉粉絲蒸開邊蝦 $168一人一粒粉絲蒸扇貝又點夠我哋食啊😂於是我哋嗌多個蒜蓉粉絲蒸開邊蝦 !個汁一樣好好味,啲蝦大大隻,幫你開埋邊唔使自己剝殼,啱晒我呢啲懶人😂辣酒煮花螺 $128椒鹽九肚魚 $88潮式煎蠔餅 $78黃金脆皮南瓜 $65海味粉絲什菜煲 $58成餐飯食到勁飽,侍應仲話請我地食糖水,但我哋真係食唔落啦🤣話時話啲侍應service真係幾好,成餐飯佢地幫我地換左五六次碟,勁殷勤👍🏻
我哋嗌左八個餸,貪好意頭😂
豉汁炒蜆 $88
蒜蓉粉絲蒸扇貝 $48/隻
蒜蓉粉絲蒸開邊蝦 $168
一人一粒粉絲蒸扇貝又點夠我哋食啊😂
於是我哋嗌多個蒜蓉粉絲蒸開邊蝦 !
辣酒煮花螺 $128
椒鹽九肚魚 $88