2024-06-14
🌟蕃茄薯仔湯,如果share或follow 店家嘅社交平台, 就會即刻送免費嘅湯底,呢個優惠真係非常抵,冇諗過真係可以免費,非常抵食,而且湯底嘅味道絕對唔係味精,係新鮮熬製嘅蕃茄薯仔湯底,味道同埋色水多非常靚仔,呢一個湯都唔會好鹹,而且非常鮮味!🌟鴨血同豆腐,兩樣都係任點任食,係餐廳另一個非常特別嘅優惠,鴨血熱辣辣即叫即煮,麻辣風味非常,豆腐就可以放入湯底,吸收晒湯底嘅精華,冇諗過可以不停叫!我就每樣叫咗兩份!店員亦都主動問我使唔使加,非常客氣同埋有禮貌!🌟手切本地牛,嚟到嘅時候仲有乾冰視覺效果,牛肉嘅味道非常香濃,而且呢一個價錢,絕對唔會話好貴,因為本地手切牛肉嘅質素非常高,牛肉嘅油脂分布非常靚,絕對唔係普通嘅牛肉,我同朋友都非常鍾意呢一個牛肉,味道真係唔錯!🌟 Sapporo啤酒,餐廳做緊一個非常抵嘅優惠,就係如果喺10點前惠顧的話,每叫一杯啤酒就送一杯,呢一個價錢真係出邊酒吧都做唔到,每一杯嘅價錢只係需要$88,我哋都叫咗4 杯!啤酒嘅味道非常正,喝到濃郁麥芽香,而且係draft beer! 絕對夠晒凍!打邊爐點樣少得啤酒!所以呢一個優惠真係平到笑,鍾意飲啤酒嘅朋友真係絕對唔可以
🌟 Sapporo啤酒,餐廳做緊一個非常抵嘅優惠,就係如果喺10點前惠顧的話,每叫一杯啤酒就送一杯,呢一個價錢真係出邊酒吧都做唔到,每一杯嘅價錢只係需要$88,我哋都叫咗4 杯!啤酒嘅味道非常正,喝到濃郁麥芽香,而且係draft beer! 絕對夠晒凍!打邊爐點樣少得啤酒!所以呢一個優惠真係平到笑,鍾意飲啤酒嘅朋友真係絕對唔可以錯過!
餐廳喺醬料方便亦都有好多唔同嘅選擇,餐廳喺整體上都坐得幾舒服,而且非常新淨,適合朋友或者家庭聚會,下次有機會會再返嚟幫襯!
好食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟
抵食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟