5天前
經過尖沙咀呢間柴夫人魚館見入面好多人,望一望餐牌發現價值勁抵,唔使諗即刻入去試試佢😬鮑魚雞煲2-3人餐 (小) $198-跟米線/飯+汽水/豆漿呢度嘅雞煲同平時食開嘅有d唔同,會有湯汁一路煲住食,可能亦都因為咁,雞同鮑魚超級入味,兩者嘅份量都好多,雞肉切得細細舊,幾方便食,鮑魚亦好彈牙。另外仲配上餐廳嘅特色豆花,豆味濃郁,果然係呢度嘅特色!想食得豐盛d嘅可以加埋配菜,大部分都係$18/$32,我地都加左萵筍,金針菇同娃娃菜,每樣都只係$18🥹而且份量好多,好抵食。另外再加左一份肥牛,盛惠$68,估唔到紋理都幾靚,肉質味道都唔錯👍🏻小食方面好欣賞餐廳除左有正常份量仲有細份可以選擇,人少少黎食都可以食到,唔怕做大嘥鬼😬爆漿糍粑 $15糍粑炸得金黃酥脆,外脆內軟,一咬落去入面嘅紅糖爆晒出嚟😍香口藕夾 $10同樣炸得好酥脆,咬落去好軟腍,味道有少少似蘿蔔糕,好味,推介大家試下!最後餐廳仲有免費雪糕食,可以自己去雪糕機吱黎食😍為今餐畫上一個圓滿嘅句號🥹
鮑魚雞煲2-3人餐 (小) $198
-跟米線/飯+汽水/豆漿
爆漿糍粑 $15
糍粑炸得金黃酥脆,外脆內軟,一咬落去入面嘅紅糖爆晒出嚟😍
香口藕夾 $10