2024-02-21
🐠萬州烤魚 - 酸菜豆腐青花椒烤魚 $282 另加配菜:萵筍+炸枝竹+水晶粉皮有普通酸菜魚魚片或者烤魚可以選擇,我哋就揀咗烤魚,因為可以同時當打邊爐,更加可以選擇自己想食嘅配料,分別三個配料份量都幾多,基本上兩個人都食唔晒😄呢條魚唔算多骨,肉質軟滑,青花椒帶出魚嘅鮮味,同一般嘅麻辣一樣,好香嘅青椒味,加上湯底偏酸,配埋滑嘟嘟嘅豆腐,食落好惹味㗎!🐼熊貓冰粉 $32見到隔籬枱有一杯造型10分可愛嘅冰粉,即刻叫咗杯!!熊貓棉花糖放喺冰粉上面,好似浸緊水咁😆冰粉加少少糖水,清爽又唔會太甜,呢杯打卡一流😜食完烤魚叫就最啱啦!🍞黄金小饅頭 $46突然口痕想食炸饅頭,烤魚黎之前當係前菜食都係一個唔錯嘅選擇,熱辣辣仲好脆㗎,煉奶必備!🩷整體環境坐得舒服,兩個人食都係人均$200,食物質素偏好,喺銅鑼灣區係唔錯嘅Happy Friday 選擇🫶🏻😆
另加配菜:萵筍+炸枝竹+水晶粉皮
🐼熊貓冰粉 $32